Netwerkorganisaties

Er zijn in mijn netwerk een aantal bedrijven (maar vooral de mensen erachter) belangrijk voor mij en voor CorionCare. Dit kan zijn omdat ik met deze partijen samenwerk, of dat in het verleden heb gedaan. Maar ook omdat ik er scholing volgde of omdat het bedrijven zijn, waarmee ik hele goede ervaringen heb. Tot slot kunnen het ook partners zijn, naar wie ik mensen zou doorverwijzen, wanneer een vraag of uitdaging een andere of grotere expertise vraagt dan dat ik kan bieden. Klik ze vooral aan, mocht je interesse hebben en verder willen lezen.

NB CorionCare is onafhankelijk en daarom zijn deze organisaties alleen met logo en een link naar de website hier te vinden.


Zorg voor leren verzorgt bijscholingen voor zorgverleners en is in 2014 opgericht door Paulien, Carolien en Nadine. Zij werken samen met een grote groep aan ervaren, gespecialiseerde trainers verspreid over vrijwel het hele land. Hun stijl is persoonlijk, betrokken en informeel en met ondersteuning van techniek. Zo beschikt Zorg voor leren over een eigen digitale leeromgeving met een groeiend aanbod aan modules. De bijscholingen worden gegeven aan kleine groepen in een informele sfeer. Zorg voor leren vindt het belangrijk dat je je als deelnemer op je gemak voelt en dat je met zelfvertrouwen de bijscholing verlaat.

Onderwerpen waarin je bij Zorg voor leren kunt bijscholen zijn:

Voorbehouden en risicovolle handelingen / verpleegtechnische vaardigheden

Medicatie
Wondzorg
BHV
Indiceren
Palliatieve sedatie
Laatste zorg na overlijden
Naast bijscholing bieden zij ook een (erkende) opleiding aan tot Helpende + en het traject Think BIG, het opleidingsprogramma om je voor te bereiden op het examen voor de herregistratie in het BIG register.

Meer weten over hun aanbod kijk op: Zorgvoorleren.nl

Bij ons draait het om meer dan alleen je administratie. Wie ben jij als ondernemer en hoe kunnen we jou helpen om de cijfers te vertalen in beleid voor je onderneming en jezelf. Welke stappen kan je zetten om zowel zakelijk als privé zaken goed op de rails te houden. Alles begint met een actuele administratie en regelmatig contact. Wil je meer weten kijk op onze website of neem eens vrijblijvend contact met ons op via 010-2236729 of info@nbcemge.nl

www.nbcemge.nl/

Persoonlijke groei geeft ZIN. INzicht in je eigen talenten geeft je zelfvertrouwen en lef. Je verborgen ‘ik’ ontdekken helpt om aan de slag te gaan met persoonlijke belemmeringen en valkuilen.

www.totustraining.nl

 

Kiezel Communicatie zet sporen uit op internet. We schrijven wervende en zakelijke teksten, adviseren over online communicatie en geven schrijftrainingen waardoor je met meer gemak en overtuigender schrijft.

www.kiezelcommunicatie.nl