Netwerkorganisaties

Er zijn in mijn netwerk een aantal bedrijven (maar vooral de mensen erachter) belangrijk voor mij en voor CorionCare. Dit kan zijn omdat ik met deze partijen samenwerk, of dat in het verleden heb gedaan. Maar ook omdat ik er scholing volgde of omdat het bedrijven zijn, waarmee ik hele goede ervaringen heb. Tot slot kunnen het ook partners zijn, naar wie ik mensen zou doorverwijzen, wanneer een vraag of uitdaging een andere of grotere expertise vraagt dan dat ik kan bieden. Klik ze vooral aan, mocht je interesse hebben en verder willen lezen.

NB CorionCare is onafhankelijk en daarom zijn deze organisaties alleen met logo en een link naar de website hier te vinden.

Qreative Web Solutions ontwerpt en bouwt strakke, overzichtelijke en moderne websites. Met jouw visie voor ogen bouwt QWS een passende website.

www.qreativeweb.solutions

Creativa Design maakt vormgeving op maat. Gespecialiseerd in o.a. huisstijlen, printwerk, infographics en interactieve PDF’s.

www.creativa-design.com

Kiezel Communicatie zet sporen uit op internet. We schrijven wervende en zakelijke teksten, adviseren over online communicatie en geven schrijftrainingen waardoor je met meer gemak en overtuigender schrijft.

www.kiezelcommunicatie.nl

Bij ons draait het om meer dan alleen je administratie. Wie ben jij als ondernemer en hoe kunnen we jou helpen om de cijfers te vertalen in beleid voor je onderneming en jezelf. Welke stappen kan je zetten om zowel zakelijk als privé zaken goed op de rails te houden. Alles begint met een actuele administratie en regelmatig contact. Wil je meer weten kijk op onze website of neem eens vrijblijvend contact met ons op via 010-2236729 of info@nbcemge.nl

www.nbcemge.nl/

Persoonlijke groei geeft ZIN. INzicht in je eigen talenten geeft je zelfvertrouwen en lef. Je verborgen ‘ik’ ontdekken helpt om aan de slag te gaan met persoonlijke belemmeringen en valkuilen.

www.totustraining.nl

Zij spreekt is het sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen en beschikt over een groot bestaand met vrouwelijke expertise op vele vakgebieden.

www.zijspreekt.nl/