Het indicatiebeleid is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Voor zowel zorginstellingen als thuiszorg betekent dat: steeds meer ernstig zieke cliënten en steeds meer vragen over eindelevensfase en afscheid.

De presentaties en trainingen van CorionCare helpen verpleegkundigen en verzorgenden om de best mogelijke zorg te verlenen en antwoord te kunnen geven op vragen die samenhangen met palliatieve zorg, laatste verzorging, afscheid nemen en uitvaart.

Vast aanbod en maatwerk

CorionCare heeft een van vast aanbod aan presentaties en trainingen.

Heeft u behoefte aan meer? Dit vaste aanbod kunnen we in een maatwerktraject combineren met elementen als hoorsessies, intervisie en publieksvoorlichting.

Hoe ziet een maatwerktraject eruit?

We gaan samen rond de tafel om te bespreken wat er nodig is. Niet alleen met het management, maar ook met andere betrokkenen zoals mensen van een afdeling, leidinggevenden, geestelijk verzorgers, stervensbegeleiders of vrijwilligers. Op basis van hun input doe ik een voorstel.

Wat CorionCare niet doet

Voor sommige onderwerpen zijn er andere professionals, bijvoorbeeld voor complexe rouw of psychische problemen bij rouw. U kunt bij CorionCare wel terecht met vragen hierover. Samen zoeken we de juiste professional bij het vraagstuk.

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Downloads

Keuzes bij een uitvaart.pdf

De belangrijkste keuzes bij het vormgeven van een uitvaart op een rij.

Klinische les productinformatie.pdf

Alle informatie over de klinische les staat op een A4 bij elkaar in dit document.

Tips bij verlies en rouw op het werk.pdf

Dit zijn tips die kunnen helpen in het omgaan met gevoelens van verlies en rouw op of bij het werk.