Anderen zeggen


Vol enthousiasme heeft Esther gedurende 3 avonden de aandacht van onze vrijwilligers weten vast te houden tijdens de trainingen met als onderwerpen; de laatste zorg, multiculturele aspecten en een gepast afscheid. Ondanks dat het zware onderwerpen zijn weet zij dit op een lichte manier en soms met humor te presenteren. De reacties van de vrijwilligers zijn alleen maar positief. We kijken er dan ook naar uit om met de vergaarde kennis bij ons in het Hospice aan de slag te gaan! Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Liesbeth Disco
coördinator
Hospice IJsselthuis


Met een plezierig ogende voorlichting heb jij ons op een rustige en respectvolle manier geïnformeerd over de praktische kanten van een afscheid door de dood, wat daarbij de keuze- en voorbereidingsmogelijkheden zijn en wat iemand kan of moet doen als het moment van overlijden daar is. Het onderwerp was niet gemakkelijk maar het was een zeer warme ochtend.

Wicorel Koning
coördinator
Mantelzorg Zoetermeer


CorionCare is een bedrijf met een krachtig fundament en dat is Esther Corion zelf. Esther is een professional die inzet, bevlogenheid, kunst van samenwerking, organisatorische vaardigheden en inhoudelijke deskundigheid met elkaar vervlecht tot een solide ondersteuning in processen rondom levenseinde en afscheid. Ik heb ervaren dat zij daarnaast een voortvarende werkwijze heeft, waarin ze aanpakt en doorzet, zelfs tegen de stroom in, met succes!

Kathy Beckers-Mansell
coördinator
Rouwtherapeut


Leuke informatieve les, goed en leuk gepresenteerd. Veel informatie, die erg interessant was. Goed gedaan en zeker voor herhaling vatbaar.

Mirjam Bekken
coördinator
Praktijkopleider Florence


Esther geeft pakkende en boeiende presentaties en weet de genodigden gefocust te houden gedurende de les met haar enthousiaste en gepassioneerde manier van presenteren. Kortom een gedreven persoon met liefde voor het vak.

Rebecca Simonis
Leidinggevende zorgvilla Wassenaar
Owercare