Mijn naam is Esther Corion en afgelopen februari startte ik mijn bedrijf CorionCare.

Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken en het geven van informatie en lessen over de onderwerpen afscheid, overlijden en uitvaart zijn de kernactiviteiten van mijn bedrijf.

Het gaat dus vooral om “uitvaart gerelateerde onderwerpen” maar het is breder dan dat. Zo geef ik lessen aan zorgprofessionals, presentaties aan verenigingen en lezingen bij bibliotheken en aan serviceclubs. Ook word ik steeds vaker gevraagd als spreker of dagvoorzitter bij (bedrijfs)events om zo te laten zien dat nadenken over een afscheid niet altijd alleen verdrietig hoeft te zijn. Heel binnenkort starten mijn vlogs (een serie videoverhalen) met bijzondere verhalen, tips en nieuwe ontwikkelingen.

De onderwerpen van mijn activiteiten variëren van “multiculturele rituelen in de uitvaartbranche uitgelegd” tot “wat te doen na een overlijden” en van informatie over een “passend afscheid” tot “rouw en verlies op de werkvloer. Te lang is er over afscheid en uitvaart gezegd “dat hoort nu eenmaal zo”… of “Zo gaat dat…” inmiddels hoort het gelukkig bijna net zo bij het leven als een bruiloft of een trouwerij.

ZZP’er zijn is leuk en uitdagend maar je bent wel vaak alleen aan het werk. Toen ik de site van de businessclub zag, was ik nieuwsgierig naar de andere ondernemers. Na een hele leuke eerste netwerkborrel (dank voor het warme welkom en de interessante ontmoetingen) merkte ik dat sparren, successen delen en soms om raad vragen ook heel goed in een businessclub kan passen. Daarom besloot ik lid te worden.

Delen: